Navigatie

Voordelen

Ouderwetse intercom-systemen hebben in iedere woning een prijzig toestel om te zien en horen wie er aanbelt. Vanaf het belpaneel lopen buizen met speciale kabels door het hele gebouw naar de woningen.
Voor het programmeren van de bewonersnamen en voor iedere storing moet er een dure monteur komen. Na zo’n vijftien jaar zijn alle toestellen vanwege ouderdom aan vervanging toe. Reserve onderdelen zijn soms al eerder niet meer leverbaar. Al deze factoren maken een traditionele installatie duur. Een systeem dat de ouderwetse oplossing met bekabeling en aparte toestellen in ieder appartement helemaal loslaat, kost veel minder geld.

Maar deurbel.nl biedt meer voordelen dan alleen lagere kosten. Het belpaneel maakt contact met uw mobiele telefoon of uw vaste lijn. Dat betekent niet meer opstaan als de bel gaat, maar gewoon zittend praten met de bezoeker en de deur openen. Zelfs als u niet thuis bent, kunt u de bezoeker te woord staan. Als u een smartphone heeft, ziet u de bezoeker staan op live videobeelden. De belpanelen hebben standaard een kaartlezer voor elektronische sleutels, want u moet zelf ook naar binnen kunnen.

Het belpaneel kan via deurbel.nl zo geprogrammeerd worden, dat de bewoner de deur op afstand kan openen door met zijn mobieltje een bepaald nummer te bellen. De bewoner hoeft alleen maar te bellen en een keer over te laten gaan (gratis MobileKey functie).

de voordelen
lage installatie-kosten
kleine investering materiaal
geen monteur in de woning
geen kabel nodig
overal gesprek aannemen
niet thuis wachten op bezoek, pakje etc
belpaneel heeft sleutellezer
vermiste sleutel meten ongeldig maken
alles op je mobieltje
namen en nummers via internet wijzigen
de deur openen met je mobieltje
beeldbellen gesprek ontvangen kost geen data