Navigatie

Kopen

Deurbel.nl levert de belpanelen uit voorraad. Omdat de stroomvoorziening en de deuropener netjes aangesloten moeten worden, raden wij aan het belpaneel door een erkend elektro-installateur te laten monteren. Deurbel.nl kent in iedere regio een betrouwbare installateur, die een offerte kan maken. Bel ons voor de gegevens. U kunt natuurlijk ook uw eigen installateur inschakelen. De installateur zal bij u ter plekke de situatie opnemen en in overleg met deurbel.nl het GSM/3G bereik meten. De installateur levert het belpaneel en verzorgt de montage, die ongeveer een halve tot een hele werkdag in beslag neemt. Hij zal ook de namen, telefoonnummers en sleutels via deurbel.nl in het belpaneel zetten. Zorg vooraf voor een goede lijst met achternamen en twee telefoonnummers.
Bedenk wie eventuele wijzigingen van namen, nummers en sleutels bij gaat houden op deurbel.nl. Een van de bewoners kan dit zelf aan, maar deurbel.nl raadt aan het uit te besteden aan de installateur of een professioneel beheerder. Onze ervaring is dat doe-het-zelf beheren verwatert als de verantwoordelijke bewoner verhuist of op vakantie is. Deurbel.nl heeft voor iedere regio een professioneel beheerder, bel ons voor de gegevens.

Vaak moet er binnen een VvE vergaderd worden over belangrijke investeringen. Deurbel.nl zorgt graag voor werkend demonstratie-materiaal.